Sloepverhuur Aalsmeer: ook bootverhuur mét schipper !

 

Steeds meer krijgt Sloepverhuur Aalsmeer de vraag om evenementen op het water te organiseren. Bedrijven die met een afdeling iets te vieren hebben bijvoorbeeld willen dan bijvoorbeeld met een grote sloep het water op. Met het hele team natuurlijk. Gezellig aan board, met eventueel een drankje en hapje of helemaal uitgebreid dineren of bbq-en op een eiland. Familie die iets te vieren heeft, vrienden die elkaar al een tijdje niet gezien hebben. Allemaal vragen ze om of een kleine of grote sloep met schipper. En het is allemaal mogelijk.

Mogelijkheden

Vaak varen we zelf, maar wij beschikken ook over een kleine groep van zeer ervaren schippers die u de mooiste plekjes van de Westeinderplassen kunnen laten zien. Dit voor als wij niet beschikbaar zijn. Er is dus altijd wel plaats of ruimte voor een schitterend feestje op het water. En met onze jaren lange ervaring zijn we in staat om voor ieders budget een op maat gemaakt feestje op het water te kunnen organiseren.

Privé eiland op de Westeinderplassen. Het mooiste eiland op de poel?

Sloepverhuur Aalsmeer heeft al meer dan 50 jaar een eiland in het bezit met waarschijnlijk het mooiste uitzicht van alle eilandjes op de “Poel”. En dit eiland is te huur. Voor een weekend, dag, halve dag of uur. Het is ideaal om te combineren met bijvoorbeeld met een uurtje of 2 varen. Ondertussen wordt alles op het eiland in gereedheid gebracht voor een heerlijke bbq bijvoorbeeld. Tussen de middag is het mogelijk om op het eiland te pick-nicken. Maar niet alleen dat, er zijn legio mogelijkheden die wij u graag willen voorstellen.

Kies dus voor Sloepverhuur Aalsmeer, een klein watersport bedrijfje met jaren lang ervaring in het organiseren van feesten op het water.