Veel gevraagde vragen (F.A.Q) en antwoorden.

Wij verhuren alleen op afspraak (telefonisch of via Email) om teleurstellingen te voorkomen. Omdat onze vloot niet groot is, zijn de boten met mooi weer snel weg. En omdat wij ook andere werkzaamheden hebben, kan het voorkomen dat er niemand ter plaatse aanwezig is om u verder te helpen.

U kunt bij ons online betalen en ja, dat is inderdaad veilig. De betaling loopt via Mollie en dat is 1 van de 17 collecterende Payment Service Providers in Nederland. Zij staan garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd en door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling.

Bij slecht weer is het geen feestje op het water, dan zouden wij zelf ook niet willen varen. Dus bij slecht weer is annuleren altijd mogelijk, maar wel minimaal 24 uur voor vertrek. De weersvoorspellingen zijn 24 uur van te voren immers goed te voorspellen. Let wel op: wij gaan dan opzoek naar een alternatieve datum in het zelfde vaarseizoen. Voor meer info hier omtrent: https://sloepverhuuraalsmeer.nl/annuleringen/

Al onze boten zijn CE gecertificeerd en gekeurd. Aan de hand van die certificering is de boot verzekerd. Mocht u met meer personen in de boot stappen dan wat er gecertificeerd is, dan bent u in overtreding. Elk ongeluk of veroorzaakte schade zal op u verhaald worden.

We hebben er voor gekozen om de boot per dagdeel te verhuren of een combinatie van een aantal dagdelen. Mocht u maar 2 uur willen varen, of iets langer en ziet u deze optie niet online staan, bel ons dan. Als je na 12 uur belt en we hebben nog een boot beschikbaar, dan verhuren we de boten ook voor minimaal 2 uur a € 35,- per uur.

Er is geen verschil tussen deze 2 boten. We hebben maar 2 Bullit Tender Sloepen in bezit. Dus mocht Bullit Nr. 1 gereserveerd zijn, kies dan voor Bullit Nr. 2 of andersom.

Heel eenvoudig: Wij hebben daarvoor niet de juiste vergunningen. Bovendien weten wij, als ervaren schippers, dat een ongelukje in Amsterdam zo gemaakt is. En dat ligt dan vaak niet aan u, maar aan een ander (denk alleen al aan bijvoorbeeld de rondvaartboten).
In onze Makma sloep zijn helaas honden niet welkom. De haren van de honden zijn lastig van de kussens te verwijderen en kost ons makkelijk een uur aan schoonmaken. Ook kunnen de nagels van de honden krassen maken op de boot. We hebben wel een alternatief: onze aluminium jon boten. Uw hond is in 1 van deze boten wel welkom.

Bij ons kunt u niet pinnen. U betaald de borg contact voor vertrek en de huur kan online betaald worden. En mocht u de huur niet online betaald hebben, dan dient u ook dit bedrag contant voor vertrek te betalen. In het laatste geval kunt U in het centrum van Aalsmeer meerdere banken vinden, dat is ongeveer 5 minuten rijden hier vandaan.

Wij zitten aan de Ringvaart, tussen de Westeinderplassen en Oosteinderpoel. Het is heerlijk varen naar beide gebieden en zal niet langer duren dan 10 minuten. Zie ook vaargebied.

Onze online boekingen gaan te allen tijde voor op de telefonische boekingen en boekingen via email. Telefonisch of via email een boot boeken is dus wel mogelijk, maar geeft geen garantie.

Nee hoor, dat is niet nodig. Je moet wel over enige ervaring beschikken in het besturen van een boot. Zonder enige ervaring is het niet verstandig om bij ons een boot te huren, immers de kans op schade is groot en dat kost beide partijen (zowel huurder als verhuurder) veel geld.

Dit gaat uitsluitend online en is veilig en makkelijk te doen. Mocht je moeite hebben met dit proces, bel ons dan en dan helpen we je telefonisch door dit proces. Voor reserveringen, klik hier!

We snappen dat als je op het water bent, je soms de tijd niet in de gaten houdt. Toch is dit belangrijk. De boot kan namelijk ook na jou verhuurd zijn en als je dan te laat komt staan deze mensen op je te wachten. Wij houden overigens altijd een half uur speling, dus als je een half uur te laat komt is dat niet erg. Maar kom je later, dan houden we € 75,- per uur in van je borg. Bel ons tijdig op als je ziet dat je te laat komt, dan kunnen wij alvast de volgende huurder informeren.