Geocaching op de Westeinderplassen

Bent u een fervent Geocache fan? Ergens op de Westeinderplassen is een schat begraven en met behulp van GPS kunt u de schat opzoeken.

geocaching

De sport geocaching werd mogelijk door het uitzetten van zgn schatten die gevonden kunnen worden met GPS (Global Positioning System). De eerste gedocumenteerde cache is geplaatst op 3 mei 2000 door Dave Ulmer.

Een cache is gewoonlijk een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en de “schat”. Na het verstoppen van de schat maakt de plaatser via internet de locatie bekend aan andere geocachers. Anderen kunnen bij het vinden van de schat vaak voorwerpen ruilen en/of toevoegen. In de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de geocaching-website een log achterlaat, ook als het niet is gelukt de schat te vinden.

Sloepverhuur Aalsmeer en Geocache, een goede combinatie

Huur bij ons een boot, geef de code GEOCACHE aan ons door en krijg € 10,- korting op een dag varen. Ontdek de Westeinderplassen en combineer dit met deze geweldige sport. Meer informatie over Geocaching en nieuwe Geocache punten kunt u vinden op de Geocache website: http://www.geocaching.nl/index/