Trouwen op de Westeinderplassen !

Luxe of grote sloep?

Aan u de keuze: onze Makma Lounge Vlet voor maximaal 8 personen. Deze sloep heeft alle luxe aan board. Of u kiest onze reddingsloep voor maximaal 20 personen.

Catering?

Wij staan in contact met locale bakkers, slagers, catering bedrijven en restaurants. Wij regelen daarom graag uw feestje op het water inclusief catering. U kunt het natuurlijk ook zelf regelen, geen probleem. Het is uw feestje! Wilt u meer info? Mail of bel ons, wij hebben zat ideeen en helpen jullie graag verder.

Ideale foto locatie

Onze schippers nemen u mee naar de mooiste plekjes van de Westeinderplassen. Ondertussen genieten jullie van een glas champagne en de mooie natuur om je heen. Alles gaat uiteraard in overleg, alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend om meer info.

Zelf ideeën?

De één wil een compleet verzorgde dag, met schipper en catering aan board. Wel zo leuk om verschillende groepjes een korte rondleiding te geven, terwijl de rest van de groep aan het feesten is in 1 van de restaurants aan de Westeinderplas. De ander wil een luxe sloep met schipper voor een uurtje, om er even tussen uit te glippen. Mooi moment ook om dan gelijk met fotograaf mooie foto’s te maken.

Maar je snapt het punt dat we willen maken, zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zijn flexibel en denken met jullie mee. Bel ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen.

Sloepverhuur Aalsmeer, een (trouw) feestje op het water!

Het 3-gangen diner wordt geserveerd op drie verschillende locaties. In onze sloep vaart u van voorgerecht naar hoofdgerecht en vervolgens naar het dessert. Ondertussen op de boot geniet u van het water, de natuur en de gezelligheid aan board. Door de dynamiek van de veranderende omgeving, locaties en tafelpartners ontstaat een unieke informele sfeer!

Programma en tijdsduur
Het programma van een floating dinner kan op verschillende manieren worden ingevuld. U kunt van restaurant naar restaurant varen, maar bijvoorbeeld ook een voorgerecht of dessert aan boord eten. Afhankelijk van uw groepsgrootte, wensen en budget maken we een programma op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Inclusief

 • Boothuur
 • Schipper
 • 3-gangen diner in verschillende restaurants
Een paar uurtjes Spaanse lekkernijen smullen en al varend over de Westeinderplassen? Proef de Spaanse zon en voel de Hollandse wind door uw haren. Heeft u lekkere trek? Dat komt goed uit! Als u aan boord van onze tapasboot stapt ruikt u de verschillende lekkernijen al. Heerlijke mini gamba’s met knoflookolie, tortilla, chorizo, gerookte ham en natuurlijk patatas bravas met aioli! Allen met liefde bereid en dat proeft u. Dat wordt een rondvaart heerlijk happen en smullen!

Geen zin in Tappas?
Wij serveren ook Italiaanse Anti Pasti of Japanse Sushi of iets anders naar keuze. Wij stellen graag samen met u het ideale menu samen! Bel ons voor vrijblijvend advies en tips!

Inclusief

 • Boothuur
 • Schipper
 • Tapas (of iets anders) menu naar keuze
Het is ook gewoon mogelijk een onze sloep met schipper te huren en u regelt de rest. No problem! U huurt onze sloep (keuze uit een grote sloep of een kleinere) voor minimaal 2 uur.

Waarom Sloepverhuur Aalsmeer?

 • Op maat gemaakte offertes
 • Jaren lange ervaring in organisatie van events op het water
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Offerte binnen 1 dag.
 • We offer free support because we care about your site as much as you.

Tevreden klanten