Trouwen op de Westeinderplassen !

Luxe of grote sloep?

Aan u de keuze: onze Makma Lounge Vlet voor maximaal 8 personen. Deze sloep heeft alle luxe aan board. Of u kiest onze reddingsloep voor maximaal 20 personen.

Catering?

Wij staan in contact met locale bakkers, slagers, catering bedrijven en restaurants. Wij regelen daarom graag uw feestje op het water inclusief catering. U kunt het natuurlijk ook zelf regelen, geen probleem. Het is uw feestje! Wilt u meer info? Mail of bel ons, wij hebben zat ideeen en helpen jullie graag verder.

Ideale foto locatie

Onze schippers nemen u mee naar de mooiste plekjes van de Westeinderplassen. Ondertussen genieten jullie van een glas champagne en de mooie natuur om je heen. Alles gaat uiteraard in overleg, alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend om meer info.

Zelf ideeën?

De één wil een compleet verzorgde dag, met schipper en catering aan board. Wel zo leuk om verschillende groepjes een korte rondleiding te geven, terwijl de rest van de groep aan het feesten is in 1 van de restaurants aan de Westeinderplas. De ander wil een luxe sloep met schipper voor een uurtje, om er even tussen uit te glippen. Mooi moment ook om dan gelijk met fotograaf mooie foto’s te maken.

Maar je snapt het punt dat we willen maken, zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zijn flexibel en denken met jullie mee. Bel ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen.

Sloepverhuur Aalsmeer, een (trouw) feestje op het water!

trouwen op het water

Waarom Sloepverhuur Aalsmeer?

  • Op maat gemaakte offertes
  • Jaren lange ervaring in organisatie van events op het water
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Offerte binnen 1 dag.
  • We offer free support because we care about your site as much as you.