Sloep tot en met 6 personen

 

Onze Bullit Tender Sloep

Heerlijk boot met een stoere look en mooie luxe kussenset. De vaareigenschappen zijn fantastisch. Het stuurt makkelijk, heeft een korte draaicirkel en schakelen van vooruit naar achteruit is zeer eenvoudig. U moet echter wel beschikken over enige ervaring in het besturen van boten. Heeft u geen ervaring, dan geven wij u graag eerst vaarles voordat u bij ons aan board stapt.

Stille motor

Al onze sloepen zijn uitgerust met een uiterst stille 4 takt motor van het merk Honda of Yamaha. Elektrisch varen in een fluisterboot is natuurlijk nog stiller, maar in tegenstelling tot fluisterboten is het met deze boten mogelijk om heerlijke tochten te maken naar De Kaag, Braasemmermeer etc. en gewoon een paar dagen weg te blijven.

Met of zonder Zonnedek

Al onze Bullit Tender Sloepen kunnen voor een klein bedrag omgebouwd worden tot een boot met zonnedek. De boot heeft daardoor dus minder “loop ruimte”, maar is wel heerlijk om lekker ff ontspannen te dobberen en te zonnen.

CE Keuring

Al onze boten zijn CE gekeurd. Deze keuring geeft o.a. het maximale aantal personen per boot aan. U mag dus met 6 personen in deze boot, of dit nu allemaal kleine kinderen, een baby en een volwassene is, wij zullen erop toezien dat u zich aan deze bezetting houdt. Mocht u toch met meer personen dan toegestaan gaan varen, dan riskeert u een boete van de Politie, maar belangrijker nog, bij een ongeluk zullen wij alle schade die ontstaan is op u verhalen. Wij zijn dan niet aansprakelijk meer.

Bootverhuur in Aalsmeer

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om bootverhuur. Want Sloepverhuur Aalsmeer is pure ontspanning op het water!

Bullit Tender Stuur

Wij verhuren onze Bullit Tender Sloepen per dagdelen of een combinatie van verschillende dagdelen. De ochtend begint om 9 uur en eindigt om 12 uur. De middag begint om 13 uur en eindigt om 17 uur. En als je in de avond wilt varen (alleen telefonisch te boeken), dan vaar je tussen 18 en 21 uur.

Als je onze Bullit Tender sloep wilt huren voor 2 dagen dan betaal je € 320,-. Je kan hem dan op de eerste dag ophalen tussen 9 en 12 uur. De volgende dag moet de boot weer voor 17 uur terug zijn. Langer door varen is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Bovenstaande prijs is inclusief b.t.w., vaarinstructies, 1 tank benzine (20 liter) en met een eigen risico van € 1000,- welke af te kopen is tot € 250,- voor slechts € 10,-. Borg bedraagt € 250,-.

U kunt deze Bullit Tender Sloep ook huren met schipper. Onze schippers zijn bekend met de Hollandse Plassen en Amsterdamse grachten. Onze schipper kost € 50,- per uur + de huur van de sloep. Voor meer info over sloep met schipper, zie onze prijzenlijst.

Bullit Tender Sloep op een rijtje

  • Makkelijk plaats t/m 6 personen

  • Stille 4 takt motoren van Yamaha.

  • Afmeting: 5,40 x 2,15 cm.

  • Luxe kussenset

  • Zonnedek (tegen meer prijs)

  • Zwemplateau met zwemtrappetje

  • Verhoogde instap