Zoekt u Sloepverhuur in het Groene hart van Nederland?

Wilt u gaan varen in het Groene Hart van Nederland, dan bent u bij Sloepverhuur Aalsmeer aan het juiste adres. Het Groene Hart ligt tussen Rotterdam, Den Haang, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht.

groene hart

 

Het groene hart

Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gelegen relatief dunbevolkt veenweidegebied. Rond het Groene Hart liggen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Binnen het Groene Hart ligt een aantal kleinere plaatsen maar ook enkele middelgrote stedelijke nederzettingen zoals Gouda, Alphen aan den Rijn, Woerden. Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap.

Vanuit Aalsmeer kunt u makkelijk naar Alphen ad Rijn varen, de Kaag of Leiden. Zo duurt een rondje Aalsmeer naar Leimuiden en terug ongeveer 6 uur. Van Aalsmeer naar Alphen ad Rijn is het ongeveer 5 uur varen. Van Aalsmeer naar Warmond zal zo’n 5 uur duren. Het is helaas niet toegestaan om alleen vanuit Aalsmeer naar Amsterdam te varen. Als u bij ons een schipper huurt, dan is dat wel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen van onze gecertificeerde schippers.