Makma Lounge Sloep

Makma Lounge Vlet Sloep: luxueus varen over de Westeinderplassen

Geniet optimaal van een dag op het water met de luxueuze Makma Lounge Vlet. Deze zeer complete sloep van Sloepverhuur Aalsmeer biedt u net dat beetje meer luxe terwijl u over het water glijdt. De Makma Lounge Vlet is prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft een onderscheidende look. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van een dagje op het water. De luxueuze sloep is 7 meter lang en aan boord is ruimte voor maximaal acht personen. De ideale boot voor een dagje ontspannen op het water met vrienden of een gezellige dag met de familie. De Makma Lounge Vlet laat u optimaal genieten van de natuur om u heen en zorgt dat u helemaal tot rust komt.

Makma Lounge Vlet

Een sloep met vele extra’s

Aan boord van een Makma Lounge Vlet van Sloepverhuur Aalsmeer ontbreekt het u aan niets. Om te beginnen heeft deze sloep een prachtige, luxueuze afwerking met teakhout op de motorkist, instaptreden en kuiprand. Daarnaast heeft u met de Makma Lounge Vlet ook de beschikking over onder andere een radio met waterdichte speakerset, een zonnedek waar u heerlijk kunt genieten van het zomerse weer, een buiskap waar u kunt schuilen mocht het opeens gaan regenen en een zwemtrappetje waarmee u gemakkelijk weer in de boot komt na een verfrissende duik. Ook heeft deze sloep veel opbergruimte, zodat u voldoende mee kunt nemen voor een lange dag op het water.

Makma Lounge Sloep Stuur

Maximaal acht personen aan boord

De Makma Lounge Vlet is CE gekeurd. Dat wil zeggen dat de boot voldoet aan de Europese eisen van de Wet pleziervaartuigen. Een onderdeel van deze keuring is het maximaal aantal personen dat op deze boot aanwezig mag zijn. In het geval van de Makma Lounge Vlet is dit 8 personen: kinderen, volwassenen en baby’s tellen allemaal mee. Het is belangrijk dat u zich aan deze regel houdt. U loopt anders niet alleen het risico op een boete, maar in het geval van een ongeluk bent u aansprakelijk voor de geleden schade. En dat is uiteraard niet hoe u uw dagje varen voor u zag. Overigens is er aan boord van deze luxueuze sloep ruimte voor meer personen. Zo heeft u met maximaal 8 personen aan boord lekker de ruimte.

Krachtige én stille motor

De luxueuze Makma Lounge Vlet beschikt over een krachtige Yanmar diesel inboard motor van 17 pk met uitstekende vaareigenschappen. Ondanks de snelheden die u met deze motor kunt halen, is het ook een stille motor. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur die de regio u te bieden heeft. Bovendien is deze sloep met z’n diepgang van nog geen 70 cm geschikt voor de meeste wateren en slootjes.

Met een Makma Lounge Vlet geniet u van het gevoel van luxe, comfort en ruimte: waar u ook zit. Gun uzelf een relaxte dag op het water met deze comfortabele luxueuze sloep van Sloepverhuur Aalsmeer.

Makma Lounge Vlet
Vaarlessen
Makma Lounge Vlet

Waarom Sloepverhuur Aalsmeer

  • Keuze uit goed onderhouden boten

  • Stille inboard motoren of stille outboard 4 takt motoren van Honda.

  • Gratis parkeerplaatsen (1 auto per boot)

  • Elke boot heeft een luxe kussenset en vaarkaart.
  • Startpunt bevindt zich tussen de Westeinderplassen en Oosteinderpoel.
  • Vaarinstructies van een ervaren Schipper