Bullit Tender Sloep

Onze Bullit Tender Sloep

Geweldige stoere boot met luxe fraaie kussenset. Door de fantastische vaareigenschappen is het lekker varen met deze boot. Deze Bullit Tender Sloep stuurt makkelijk, heeft een korte draaicirkel, stuurt nauwkeurig en schakelen van vooruit naar achteruit is zeer eenvoudig. Uiteraard moet u wel over enige vaar ervaring beschikkben voor dat u in deze boot stapt. En mocht u die ervaring niet hebben, vraag dan naar onze vaarlessen. Met 2 keer een uur helpen we je op weg en leren we je alle basics voor het besturen van deze boot.

Stille motor

Al onze sloepen zijn uitgerust met een uiterst stille 4 takt motor van het merk Honda. Elektrisch varen in een fluisterboot is natuurlijk nog stiller, maar in tegenstelling tot fluisterboten heeft deze boot meer power en is het mogelijk om heerlijke lange tochten te maken naar De Kaag, Braasemmermeer etc. zonder dat de accu leeg raakt.

Bullit Tender Sloep

Met of zonder Zonnedek

Al onze Bullit Tender Sloepen kunnen voor een klein bedrag omgebouwd worden tot een boot met lounge dek of ook wel zonnedek genoemd. De boot heeft daardoor dan minder “loop ruimte”, maar het is dan wel heerlijk om lekker ontspannen te dobberen en vooral lang uit te zonnen.

Specificaties van de Bullit Tender Sloep

Breedte van de Sloep: 240 cm.
Lengte van de Sloep: 540 cm.
Motorisering: 15 pk 4 takt Honda van 2018
Starten: elektrisch startend (dus niet met de hand aantrekken)
Tank inhoud: 20 liter benzine. (genoeg voor minimaal 8 uur vaar plezier).
Kussenset: 7 delig
Kussenset inclusief zonnedek (let op, tegen extra kosten): 10 delig

CE Keuring

Al onze boten zijn CE gekeurd. Deze keuring geeft o.a. het maximale aantal personen per boot aan. U mag dus met 6 personen in deze boot, of dit nu allemaal kleine kinderen, een baby en een volwassene is, wij zullen erop toezien dat u zich aan deze bezetting houdt. Mocht u toch met meer personen dan toegestaan gaan varen, dan riskeert u een boete van de Politie, maar belangrijker nog, bij een ongeluk zullen wij alle schade die ontstaan is op u verhalen. Wij zijn dan niet aansprakelijk meer.

Bootverhuur in Aalsmeer

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om bootverhuur. Want Sloepverhuur Aalsmeer is pure ontspanning op het water!