Bootverhuur Amstelveen

Bootverhuur Amstelveen, op je gemak op de Westeinderplassen varen

Om de hoek van Amstelveen, werkelijk een steenworp afstand, ligt Aalsmeer en ook Sloepverhuur Aalsmeer. Bij ons kan je het hele jaar door boten huren, zolang er maar geen ijs op het water ligt. Vanuit startpunt op de Oude Spoordijk vaar je binnen enkele minuten zo via de Ringvaart naar de Westeinderplassen. En reserveren gaat bij ons heel makkelijk, veilig en snel en uitsluitend online. Ga voor reserveren naar de volgende link: Reserveer je boot snel online en plan je vaartocht.

Vaar in een uniek natuurgebied!

De Westeinderplassen zijn uniek. Het is het grootste binnenwater van Nederland en daarbij het mooiste natuurgebied van Nederland en maar een paar kilometer van Amstelveen vandaan. Geloof je ons niet… kom het snel bezoeken dan :). De vele eilanden, slootjes, de Westeinderdijksloot, de kleine poel en uiteraard de grote poel maken van de Westeinderplassen een geweldig gebied om te varen. Leuk weetje ook, de plaatsen die bezocht kunnen worden en aan de Westeinderplassen liggen zijn Aalsmeer natuurlijk, maar ook Rijsenhout, Burgerveen, Leimuiden, Kudelstaart en Vrouwentroost. Leg aan op een van de eilandjes en geniet van de zon. Of neem een heerlijke duik in het heldere en schone water.

Sloepverhuur Aalsmeer regelt de rest… 🙂

Woon je in Amstelveen of zoek je bootverhuur in Amstelveen, rijd dan naar Aalsmeer. Oude Spoordijk om precies te zijn. Sloepverhuur Aalsmeer regelt de rest. Je stapt daar in een nieuwe boot, schoon gemaakt en zonder zorgen. Wij verhuren Bullit Tender Sloepen, stoere sloepen met luxe kussenset of een luxe Makma Lounge Sloep. Deze laatste biedt voldoende plaats voor 8 personen. De Bullit Tender Sloepen hebben ruimte voor makkelijk 6 personen. Let op, reserveer eerst wel online een boot, zonde als je komt en blijkt dat alles weg is.

Tot snel!

Sloepverhuur Aalsmeer..