Bootverhuur Amstelveen

Bootverhuur Amstelveen, op je gemak op de Westeinderplassen varen

Om de hoek van Amstelveen, werkelijk een steenworp afstand, ligt Aalsmeer en ook Sloepverhuur Aalsmeer. Bij ons kan je het hele jaar boten huren, zolang er maar geen ijs op het water ligt. Vanuit startpunt op de Oude Spoordijk vaar je binnen enkele minuten zo via de Ringvaart naar de Westeinderplassen. Reserveer je boot snel online en plan je vaartocht.

Bootverhuur in Amstelveen, vaar in een uniek natuurgebied

De Westeinderplassen is uniek. Het is het grootste binnenwater van Nederland en daarbij het mooiste natuurgebied van Nederland. Geloof je ons niet… kom het snel bezoeken dan :). De vele eilanden, slootjes, de Westeinderdijksloot maken van de Westeinderplassen een geweldig gebied om te varen. Leg aan op een van de eilandjes en geniet van de zon. Of neem een heerlijke duik in het heldere en schone water.

Bootverhuur Amstelveen

Woon je in Amstelveen of zoek je bootverhuur in Amstelveen, rijd dan naar Aalsmeer. Oude Spoordijk om precies te zijn. Sloepverhuur Aalsmeer regelt de rest. Je stapt een nieuwe boot, schoon gemaakt en zonder zorgen. Let op, reserveer eerst wel online een boot, zonde als je komt en blijkt dat alles weg is.

Tot snel!

Sloepverhuur Aalsmeer..