Zoekt u bootverhuur in Woubrugge of Woudwetering?

Met de bootverhuur van Sloepverhuur Aalsmeer komt u nog eens ergens! Bijvoorbeeld in Woubrugge, een kleine plaats aan de Woudwetering. Het dorp is onderdeel van de gemeente Kaag en Braassem ligt tussen Aalsmeer en Leiden en is een heuse trekpleister voor watersportliefhebbers. Een ideale manier om Woubrugge en de Woudwetering te bezoeken is met een van de comfortabele sloepen van Sloepverhuur Aalsmeer.

In de buurt van Woubrugge kunt u als watersportliefhebber uw hart ophalen, maar ook voor mensen die dol zijn op wandelen, cultuur en historie is Woubrugge een mooie bestemming voor een dagtripje. En zeg nou zelf, is er iets beter dan op een mooie, zonnige dag met vrienden een tochtje maken over het water en onderweg genieten van mooie dorpjes en een drankje op een gezellig terras? Maak het uzelf gemakkelijk en huur voor één of meerdere dagen een sloep bij Sloepverhuur Aalsmeer. Het varen van Aalsmeer naar Woubrugge of de Woudwetering neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Zelfs als u de sloep slechts één dag huurt, heeft u nog voldoende tijd om het dorpje en de regio te verkennen. Een paar tips als u Woubrugge of de Woudwetering bezoek:

 

  1. Eten op het terras van restaurant Disgenoten

Het restaurant Disgenoten ligt op een prachtige locatie aan het water van de Woudwetering. U kunt er terecht voor een lekkere lunch of een goede avondmaaltijd. Op het terras bruist het van de gezelligheid, zeker op zomerse dagen of als er veel mensen op het water zijn.

 

  1. Vaar naar het Wijde Aa

Vlakbij Woubrugge en de Woudwetering is het recreatiegebied de Wijde Aa. Hier zijn een paar verschillende zwemgelegenheden gerealiseerd waar u veilig een verfrissende duik kunt nemen.

 

  1. Maak een mooie wandeling in de buurt

Wilt u even met beide benen op vaste grond staan? Of heeft u wat meer tijd om de regio goed te verkennen? Dan kan dat prima te voet! Woubrugge ligt langs een Europese wandelroute, die ter plaatse ook wel het Marskramerpad genoemd wordt. Bij een bezoek aan het dorp kunt u een deel van deze mooie wandelroute lopen. In het juiste seizoen loopt u ook langs de gekleurde bollenvelden. Wilt u een langer stuk lopen, dan kunt u de rondwandelroute de Wijde Aa route volgen.

De route naar Woubrugge

 

Vanaf Aalsmeer is het ongeveer 2,5 uur varen naar Woubrugge. Maar onderweg is er genoeg te zien! Vanaf de bootverhuur aan de Westeinderplassen in Aalsmeer vaart u richting Rijsenhout. Na een uurtje varen passeert u Leimuiden en vaart u verder in de richting van het Braassemermeer. Het laatste stukje voert u naar het begin van het Wijde Aa, waar u linksaf slaat de Woudwetering op.

 

Zoekt u een bootverhuur voor een vaartochtje naar Woubrugge en de Woudwetering? Sloepverhuur Aalsmeer heeft de ideale sloepen voor een tochtje naar dit mooie gebied.