Vaarlessen van Sloepverhuur Aalsmeer

Onze opfriscursus met onze boot of die van u!

Waarom privé vaarlessen?

U wilt bij ons een boot huren, maar u heeft geen idee hoe het allemaal werkt. U heeft zelf een boot of wilt een boot huren, maar u heeft al jaren niet meer gevaren. Of u heeft net een boot gekocht en u wilt samen met een instructeur een ochtend of dag oefenen. In al deze gevallen helpen wij u graag.

Design

Wij geven ook in uw boot vaarlessen

Wij hebben 2 verschillende boten beschikbaar; een aluminium jon en een luxe Makma Lounge Vlet van 7 meter. Wij geven in beide boten les, maar ook is het mogelijk om in uw boot les te krijgen. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u een boot heeft gekocht, maar zich nog niet helemaal zeker voelt achter het stuur. Wij leren u daarom graag de kneepjes van het vak.

Sliders

Onze schippers

Onze schippers zijn opgegroeid op het water. Het varen op de Westeinderplassen zit in hun bloed. Wij snappen de vaar-eigenschappen van welke boot dan ook. Wij nemen de tijd en laten u zien wat juist wel en wat juist niet te doen. Onze schippers zijn niet gecertificeerd, u krijgt van ons na afloop dan ook geen diploma of certificaat, maar als u eenmaal van ons vaarlessen heeft gehad, stapt u wel zelf-verzekerd achter uw eigen stuur (of die van onze huurboot).

Options

Vaarlessen met een Bullit Tender Sloep: De instructeur kost € 50,- per uur voor  + de huur van de boot.

Vaarlessen op een Makma Lounge Vlet:De instructeur kost € 50,- per uur voor  + de huur van de boot.
Prive-les op uw boot:De instructeur kost € 50,- per uur voor.

Wat leer ik o.a.?

  • Aanmeren
  • Keren in een smalle sloot
  • Wegvaren uit een (drukke) haven
  • De belangrijkste regels op het water
  • Voor anker gaan
  • Gebruiken van de landvasten + knopen