Vakantiehuis aan het water

Woonboot met eigen aanlegsteiger

Vakantiehuis aan het water
Deze vakantie woonboot ligt naast de aanleg steiger van Sloepverhuur Aalsmeer met een eigen plek voor uw boot. En of dit nu een motorboot is of een zeilboot, we hebben een aanlegsteiger van 15 meter tot onze beschikking . De woonark heeft 2 slaapkamers, een badkamer, open keuken met grote living en daar vandaan stap je via zeer brede schuifpui zo je eigen privé tuin in. De woonark is voorzien van alle gemakken, zoals bijvoorbeeld wifi internet, tv, afwasmachine, wasmachine, droger etc. In totaal biedt het plaats voor maximaal 6 personen.

Minimaal 4 nachten
Omdat wij willen dat u de tijd neemt en geniet van de Westeinderplassen, Aalsmeer en zijn omgeving is deze woonboot alleen te huur voor minimaal 4 overnachtingen.

Rentahouseboat.nl
Wilt U meer weten over deze vakantie woonark, bezoek dan onze website: Rent a houseboat  U kunt hier informatie vinden over beschikbaarheid, prijzen en nog veel meer.

Combinatie deal

Zou het niet fantastisch zijn om tijdens uw vakantie in onze woonark ook een eigen boot voor de deur te hebben? U lunt natuurlijk uw eigen boot meenemen, maar makkelijker is het om bij Sloepverhuur Aalsmeer een sloepje te huren. En mocht u deze laatste combinatie maken, dus woonark + sloep van Sloepverhuur Aalsmeer dan maken wij deze nog aantrekkelijker door onze combinatie-deal. U ontvangt namelijk vanaf de 2e dag maar liefst 50% korting op de bootverhuur! En dan hebben we het over een korting van zo maar € 95,- per dag. Informeer naar de mogelijkheden.

vakantiehuis-aan-het-water

Geïnteresseerd in vrijblijvende informatie?

Your Name (required)

Your Email (required)

Phone number (required)

When do you want to arrive? (required)

How many nights do you want to stay? (required)

With how many people do you want to stay (required)

Subject

Your Message

Are you human?
[recaptcha theme:dark size:compact]